27 Kasım 2013 Çarşamba

2014 Abiye

abiye elbise modelleri, dantelli abiye modelleri, pileli abiye modelleri,
Merhaba herkese, bu yazımda, 2014 abiye modelleri modası, senenin ilginç detayları ve fark yaratan abiye modelleri ile ilgili pek geniş olmasa bile güzel bir yazı hazırladım.


Bu sene, lüks sınıfına giren abiye modellerinde çok hoş ve sade detaylar on plana çıkıyor. Bir çok marka, abartıdan uzak, naif ve sıradışı modelleri ile moda severlere merhaba dedi. bu modellerden ilki.

Sade Abiye Modelleri

Artık kabarık, bol taşlı, tüylü kürklü abiye modellerinden sıkıldıysanız ve bu modellerin sizi yansıtmadığı düşünüyorsanız, bu sene sizin seneniz olacak diyebilirim. 2014 abiye modellerinde bizi bekleyen en güzel özellik sade detayları ve sıradışı çizgileri. Özellikle daha ciddi davetler için giyilecebilek bu abiye modelleri, hem daha kadınsı ve çekici bir görüntü oluşturuyor.

Uzun Abiye Modelleri

Uzun abiye modellerinde ise, canlı renkler ön plana çıkıyor dar kesim uzun elbise modelleri, straplez seçenekleri ve asimetrik kesimleri ile kadınları büyülüyor.

Kısa Abiye Modelleri

Kısa abiye modellerinde ise, 2014 parlak kumaşlar ve dantel desenlere doyacak. straplez kısa abiyeler, balolarda, düğünlerde ilk tercihiniz olmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder